Wat is Teminar?

Met Teminar kunnen meerdere deelnemers tegelijk met de telefoon, PC of tablet luisteren naar een spreker die een cursus of voordracht geeft. De spreker en de deelnemers hebben toegang tot een sessiepagina met alle relevante informatie over de sessie. De spreker kan op deze pagina de sessie ook besturen (geluid en beeld). Met Teminar krijgt u grip op deze aspecten van uw voordracht. U zonder meerkosten het geluid van uw sessie opnemen. Na afloop kunt het bestand downloaden en uw deelnemers zelf een download link laten aanvragen.

Het delen van een presentatie, desktop of webcam

U kunt met Teminar een puur telefonisch seminar geven waarbij de deelnemers alleen maar hoeven in te bellen. Daarnaast kunt u beeld toevoegen aan uw voordracht. Denk daarbij aan een presentatie, het scherm van uw computer, uw webcam en een chatvenster. Voor dit doel heeft Teminar de sessiepagina ontwikkeld: de cockpit van uw presentatie.


Registreer u bij Teminar

Hoe organiseer ik een Teminar?

Om Teminars te kunnen organiseren dient u zich eenmalig (gratis) te registreren. Daarna kunt u uw biografie invoeren en Teminars inplannen.

Per Teminar wordt voor de deelnemers een sessiepagina samengesteld met de door u verstrekte informatie en met instructies voor deelname. Deelnemers kunnen deze pagina bezoeken via de directe link https://www.teminar.com/123456 waarbij "123456" de code van uw Teminar is.

Aan de slag? Gebruik het stappenplan of download de handleiding.


Wat kost een Teminar?

U organiseert al een Teminar voor € 15. Of kies voor een vast bedrag per maand om onbeperkt Teminars te organiseren. Bekijk alle tarieven
Voor uw deelnemers is Teminar gratis. Afhankelijk van de gekozen geluidsmogelijkheden kunnen ze eventueel de reguliere belkosten hebben voor het bellen naar een lokaal inbelnummer.