Teminar geeft u het heft in handen

Het geven van een telefonisch seminar vergt de nodige concentratie. U wilt inhoudelijke informatie overbrengen aan uw deelnemers; de structuur en opbouw van uw verhaal moeten kloppen. Daarnaast is er nog een flink aantal technische zaken dat uw aandacht vraagt. Zijn de deelnemers al aanwezig? Kan iedereen mij goed horen? Is er niet teveel achtergondgeluid etc. Met Teminar krijgt u grip op deze aspecten van uw voordracht.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is belangrijk dat u uw zaken inhoudelijk en technisch goed voor elkaar heeft. Zorg dat u niet gestoord wordt als u uw seminar geeft. Gebruik een goed telefoontoestel met eventueel een professionele headset. Het is belangrijk dat u uw zaken inhoudelijk en technisch goed voor elkaar heeft. Zorg dat u niet gestoord wordt als u uw seminar geeft. Gebruik een goed telefoontoestel met eventueel een professionele headset.

Meer over de aandachtspunten

Goed gereedschap is de andere helft

Het Control Panel van Teminar is eenvoudigweg onmisbaar. Hier ziet u welke deelnemers aanwezig zijn, of microfoons zijn ingeschakeld en nog veel meer. Het is uw cockpit van waaruit u uw Teminar bewaakt en bestuurt.

Meer over het Control Panel

Teminar WebClass: voor het delen van een presentatie en meer

Met Teminar WebClass (beta) voegt u beeld toe aan uw voordracht. U kunt hierbij denken aan een presentatie of ander document, uw webcam of een chatvenster. Meer over Teminar WebClass.